Tento výborný balzamikový ocot z talianskej provincie, známy svojou intenzívnou ovocnou arómou a jedinečnou sladkokyslou chuťou, je neodmysliteľnou surovinou pre šéfkuchárov, domácich kuchárov a všetkých, ktorí chcú rozvíjať svoje kuchárske schopnosti. Náš balzamikový ocot je vyrobený z odrôd hrozna Trebbiano a Lambrusco, ktoré mu dodávajú výnimočnú chuť. Môže sa použiť na varenie alebo ako dochucovadlo.
Olivovník je jednou z najdôležitejších rastlín stredomoria. Oddávna uctievaný a téma mnohých legiend. Olivový olej bol vždy dôležitým z ekonomického, ako aj spoločenského hľadiska.
Vyrobené v Taliansku z talianskych paradajok a extra panenského olivového oleja s výbornou chuťou. Paradajky obsahujú vysoké množstvo lykopénu – pigmentu karoténu. V ponuke sú dva druhy. Omáčku pred pridaním na cestoviny stačí ohriať.
Vyrobené v Taliansku z talianskych paradajok a extra panenského olivového oleja s výbornou chuťou. Paradajky obsahujú vysoké množstvo lykopénu – pigmentu karoténu. V ponuke sú dva druhy. Omáčku pred pridaním na cestoviny stačí ohriať.
Pôvodné talianske bezvaječné cestoviny vyrobené zo 100% tvrdej pšenice. Vyrobené v Taliansku výrobným procesom „Trafilatura al Bronzo“ zabezpečujúcim výnimočnú chuť a textúru.
Pôvodné talianske bezvaječné cestoviny vyrobené zo 100% tvrdej pšenice. Vyrobené v Taliansku výrobným procesom „Trafilatura al Bronzo“ zabezpečujúcim výnimočnú chuť a textúru.
Pôvodné talianske bezvaječné cestoviny vyrobené zo 100% tvrdej pšenice. Vyrobené v Taliansku výrobným procesom „Trafilatura al Bronzo“ zabezpečujúcim výnimočnú chuť a textúru.